2020-02-14 12:43:46

VALENTINOVO

heartVečerheart

heartljubavne poezijeheart

Povodom Valentinova u srijedu, 12. veljače 2020. godine održana je u našem domu već tradicionalna „Večer  ljubavne poezije “ u organizaciji odgajateljica Sanje i Lidije. 

Večer je zamišljena kao druženje na kojem čitamo pjesme poznatih pjesnika, razgovaramo o Valentinovu i grickamo medena srca.

Sretno Valentinovo!!!

Iako se čini da danas mladi ne čitaju poeziju, svake godine se iznenadimo kako zapravo uvijek ima lirskih duša samo ih treba prepoznati  i potaknuti kako bi  otvorili svoje srce i prepustili se čarobnom svijetu poezije. Hvala našim dragim učenicama i učenicima : Luciji koja je slikala, Eriki, Petri, Tomislavu, Marinu, Kreši koji su sudjelovali u našoj maloj pjesničkoj večeri i čitali nam prekrasne ljubavne stihove te pokazali  smisao za poeziju. 

Hvala i našim gostima odgajateljici Nevenki, teti Maji i odgajatelju Nedeljku koji su doprinijeli svojim komentarima kvaliteti naše večeri te naravno učenicama Mateji M. , Ružici, Mariji, Emi i učeniku Domagoju koji su podržali učenike čitače i uključili se u raspravu.

Sretno Valentinovo!!!


Učenički dom Ivanić Grad